Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutat de zeci de forțe, după ce a fost dat dispărut și s-a crezut că a căzut într-un baraj, un tânăr din Vâlcea a fost găsit în faţa blocului

Foto news.ro
pompieri cautari barca

Căutat de zeci de forțe, după ce a fost dat dispărut și s-a crezut că a căzut într-un baraj, un tânăr din Vâlcea a fost găsit în faţa blocului

Zece pompieri, două bărci cu sonar şi echipaje de scafandri de la Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă din două judeţe s-au mobilizat, joi, pentru căutarea unui bărbat dat dispărut în judeţul Vâlcea şi despre care s-a crezut că a căzut în apele unui lac de acumulare. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit de un echipaj de Poliţie în faţa blocului unde locuieşte, anunță news.ro.

Zeci de forțe, inclusiv cu bărci, au fost mobilizate

Mobilizarea a avut loc joi dimineaţă, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 31 de ani, despre care s-a crezut că a dispărut în dreptul barajului Râureni din judeţul Vâlcea.

Acolo s-au deplasat zece pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar, o ambulanţă SMURD, dar şi echipaje de scafandri din cadrul ISU Dâmboviţa şi ISU Olt.

În plus, au fost anunţaţi reprezentanţii Hidroelectrica pentru a verifica grătarele de scurgere la barajul Râureni, autorităţile cerând companiei să anunţe dacă se fac deversări în această perioadă.

După câteva ore de căutări, echipajele de intervenţie au fost anunţate că tânărul căutat, a cărui dispariţie fusese anunţată de către apropiaţi, a fost găsit în faţa blocului unde locuieşte, fiind identificat de un echipaj al Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.