Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauți apartamente noi? Descoperă o ofertă diversificată de ansambluri rezidențiale la prețuri accesibile!

anuntul.ro
anunturi

content-image

Ansamblurile rezidențiale continuă să se dezvolte în București și în Ilfov. Acest fapt se datorează cererii de pe piață și nevoii cumpărătorilor de a beneficia de locuințe noi, confortabile, cu dotări moderne, demne de secolul XXI. Un ansamblu rezidențial reprezintă de asemenea, o alternativă modernă și confortabilă la apartamentele vechi din București.

Dacă ești în căutare de locuințe noi, aflate în ansambluri rezidențiale în București sau Ilfov este important să ai acces la o ofertă variată. Site-ul Anuntul.ro îți pune la dispoziție o selecție de ansambluri rezidențiale de top, oferite de dezvoltatori imobiliari cu experiență. Poți vizualiza complexe rezidențiale noi sau proiecte imobiliare ce urmează a fi construite în decursul următorilor ani.

Compari astfel mai multe oferte de complexe rezidențiale de top, afli toate informațiile de care ai nevoie cu privire la localizare sau dotări și alegi proiectul imobiliar potrivit pentru tine și familia ta.

Află toate detaliile necesare pentru a alege cu încredere noua ta casă!

Achiziția unei locuințe noi reprezintă o decizie importantă, îți alegi casa în care vei locui tu și familia. Însă pentru a alege cât mai bine este necesar să dispui de informații detaliate și să cunoști care este oferta de ansambluri rezidențiale București la momentul de față. Pentru a te ajuta, există site-ul Anuntul.ro. Accesând rubrica Ansambluri rezidentiale, aflată în partea de sus a ecranului poți vizualiza o listă a celor mai noi ansambluri imobiliare din București și Ilfov.

Pentru fiecare anunț poți vizualiza fotografii și imagini cu proiectul rezidențial, afli care sunt ofertele de preț pentru apartamente, studiouri sau case și vile aflate în complexe rezidențiale. De asemenea, poți citi o descriere a tuturor dotărilor și utilităților de care dispune un anumit apartament. Ai posibilitatea să filtrezi direct numărul de camere dorit, din partea de sus a ecranului. Alegi astfel garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, apartamente de tip penthouse, sau case și vile.

Site-ul îți prezintă toate detaliile de care ai nevoie și posibilitatea de a filtra în funcție de mai multe criterii cheie precum:

  • Zona (cartiere din București sau localități din Ilfov)
  • Tipul de apartament
  • An de finalizare
  • Intervalul de preț

Beneficiază de o modalitate eficientă și rapidă de a găsi o locuință pe placul tău, aflată într-un ansamblu rezidențial modern!

Pe site-ul Anuntul.ro ai oportunitatea de a găsi repede apartamente noi București, aflate în ansambluri rezidențiale de top. Luarea unei decizii îți va fi ușurată de informațiile numeroase pe care le poți găsi pentru fiecare ansamblu rezidențial în parte. Astfel obții informații legate de:

  • Localizarea complexului rezidențial
  • Data finalizării proiectului
  • Experiența dezvoltatorului și proiectele sale
  • Acces și distanța până la diferite puncte de interes (metrou, școli, supermarket, spital etc)
  • Facilitățile ansamblului (acces securizat, loc de joacă, piscină, pază etc)
  • Dotările locuințelor
  • Tipul de locuințe și prețul aferent

În plus, pentru a avea o vedere de ansamblu a pieței imobiliare și a prețurilor locuințelor, pe site poți accesa opțiunile Harta imobiliară și Statistici imobiliare aflate în partea superioară a ecranului. Prima funcție îți arată numărul de locuințe de vânzare din diferite cartiere ale capitalei, iar cea de-a doua opțiune îți prezintă prețul mediu pe metru pătrat al locuințelor din București, în funcție de zona în care se află.

Intră pe Anuntul.ro și vezi cele care sunt cele mai noi ansambluri rezidențiale București și Ilfov. Compară ofertele de preț și alege-o pe cea potrivită pentru tine și familia ta. Ai posibilitatea să iei ușor legătura cu dezvoltatorii prin intermediul datelor de contact afișate pe site. Alege noua ta casă dintr-o ofertă variată de complexe rezidențiale de top!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.