Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT la Iași: fetiță bolnavă psihic, ținută în lanțuri de părinți - Poliția a deschis o dosar penal

România Tv
Lanturi

O fată în vârstă de 10 ani, din Iaşi, cu probleme psihice, a fost găsită de agenţii Poliţiei Locale, legată de stâlpul casei și dezbrăcată. Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi au fost sesizate, fiind demarate mai multe anchete în acest caz.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi au sesizat, sâmbătă seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) că au găsit o fată cu dizabilităţi psihice, care ar fi fost ţinută de părinţi dezbrăcată şi legată de un stâlp al casei, în zona Cicoarei.

"Am fost sesizaţi de către Poliţia Locală cu privire la faptul că o minoră de 10 ani era dezbrăcată şi legată cu un material textil de stâlpul casei respective, casa fiind făcută din cartoane, puţin lemn şi nişte material textil. Familia locuieşte acolo de la începăutul lunii februarie 2018, iar mama spune că minora are probleme psihice şi, pentru a nu risca să fugă în pădure sau să iasă pe stradă şi să fie accidentată de maşini, când pleacă după apă, o leagă cu un batic de un stâlp", a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: Conflict fără PRECEDENT în România - Polițiștii rutieri vor să îl dea în judecată pe deputatul care a inițiat legea radarelor semnalizate

Aceasta a adăugat că a fost întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

"Minora a fost preluată şi internată în spital, find sesizaţi şi reprezentanţii DGASPC Iaşi", a adăugat Anca Vîjiac.

Atât poliţiştii, cât şi reprezentanţii DGASPC Iași fac anchete, pentru a stabili care este situația reală a familiei și măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.