Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ASEMĂNĂTOR celui din Caracal, în aceeaşi zi, dar cu alt DEZNODĂMÂNT - Polițiștii au salvat o fată sechestrată și obligată să se prostitueze

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un caz asemănător cu cel din Caracal s-a petrecut, zilele trecute, și în București. De această dată însă deznodământul a fost unul fericit, fata care sunase la 112 pentru a spune că e ținută cu forța într-o casă și violată fiind salvată de polițiști.

Cazul pe care STIRIPESURSE.RO vi-l prezintă în exclusivitate s-a petrecut vineri, chiar în ziua în care a ieșit la iveală tragedia de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete.

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de o fată de 17 ani că este ținută cu forța într-o casă din zona Gării de Nord și obligată de un individ să întrețină relații sexuale cu anumite persoane.

Antonia le-a spus oamenilor legii că a ajuns la acel individ, în urmă cu trei zile, după ce a fost luată din localitatea Huedin.

În acest caz, dispeceratul Sistemului național de apeluri de urgență 112 a pus la dispoziția polițiștilor o imagine cu raza de acoperire din momentul în care fata a sunat.

Imediat, la nivelul Secției 3, trei echipe de judiciariști au plecat în teren, pentru a o căuta pe fată, în baza datelor furnizate de aceasta și a informațiilor de la dispecerat.

Nu a trecut mult timp și polițiștii au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, la o curte comună, în care se aflau nouă imobile.

Oamenii legii au intrat în toate casele și, în scurt timp, au găsit-o pe fată, dar și pe cel care o ținea captivă.

Atât Antonia, cât și presupusul răpitor au fost duși la poliție, iar cazul se află acum în cercetarea procurorilor DIICOT.

Nu așa au stat însă lucrurile și în cazul de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete. Pe Alexandra, ultima sa victimă, polițiștii nu au mai putut să o salveze pentru că nu au fost lăsați de procuror să intre în casă până la ora șase dimineața, iar locația de unde a sunat Alexandra nu a putut fi stabilită nici de STS, nici de altă autoritatea a statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.