Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz de doping cu cocaină la Dinamo în urma meciului cu FCSB - Prima reacție a lui Gigi Becali

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Patronul FCSB a reacționat declarând că nu se așteaptă la o schimbare a rezultatului din Cupa României în care dinamovistul a jucat 45 de minute.

„Nu obținem calificarea nici dacă vom face reclamație, pentru că regulamentul absolvă clubul de orice vină. E treaba jucătorului, nu a lui Dinamo. Regulamentul e simplu. Ce treabă am eu cu Gueye? Treaba lui, nu mă interesează și nu vreau să comentez mai mult, e problema lui Dinamo, să facă ei ce vor”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Magaye Gueye este suspendat în acest moment din toate activitățile sportive. Atacantul francez așteaptă rezultatul probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă și proba B va fi pozitivă, dinamovistul riscă o suspendare de 2 ani, conform articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF. La următoarea încălcare a legislației din domeniul dopingului, Magaye va fi interzis pe viață din activitatea sportivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.