Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz greu de crezut: ce a pățit un bărbat care a fost împușcat de două ori în cap, de la mică distanță

genderpolicyreport.umn.edu
pistol

Un bărbat din Mexic se poate considera norocos că este în viață după ce a fost împușcat în cap de cel puțin două ori, doar că gloanțele au ricoșat în craniu.

La începutul lunii august, bărbatul, căruia presa mexicană îi spune doar Francisco, se plimba pe străzile din cartierul Gustavo A. Madero din Mexico City când a fost abordat de un bărbat identificat ca fiind Carlos N., care l-a împușcat în cap de două ori de la mică distanță. Motivele atacului nu au fost încă dezvăluite, dar ceea ce au concentrat majoritatea titlurilor de presă este rezultatul miraculos al împușcăturilor.

În loc să străpungă capul lui Francisco, împușcăturile de la mică distanță au ricoșat în craniul acestuia, lăsând victima cu răni superficiale minore, informează odditycentral.comcontent-image.

Este greu de explicat cu exactitate cum a supraviețuit Francisco atacului, dar, potrivit unor surse, a fost o combinație miraculoasă de mai mulți factori. În primul rând, se pare că gloanțele folosite de atacatori erau foarte vechi, iar praful de pușcă neobișnuit de umed. Acest lucru, combinat cu faptul că arma era de calibru foarte mic și avea o țeavă foarte scurtă, ceea ce a afectat viteza și puterea generală de străpungere a gloanțelor. În loc să străpungă craniul bărbatului, acestea doar au ricoșat în craniul acestuia.

După ce a suferit doar răni superficiale minore, Francisco a reușit să alerteze câțiva agenți de securitate din apropiere, care i-au prins rapid pe agresori. Deocamdată, motivele atacului rămân un mister, dar mexicanul de vârstă mijlocie se poate considera extrem de norocos.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.