Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz incredibil în fotbalul românesc - Dan Petrescu nu avea dreptul să stea pe bancă la meciul cu FC Argeș însă nu există sancțiuni

Dan Petrescu

Dan Petrescu, 54 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, nu avea voie să stea pe bancă la partida cu FC Argeș, 2-0, din runda #3 a play-off-ului, întrucât ajunsese la 4 cartonașe galbene în acest campionat și trebuia să fie suspendat. În cele din urmă, tehnicianul campioanei își va ispăși pedeapsa runda viitoare, în deplasarea de la CSU Craiova (duminică, 20:30).

Potrivit regulamentului, Petrescu trebuia să fie suspendat etapa trecută, când CFR a întâlnit FC Argeș. „Bursucul” a stat totuși pe bancă, asta pentru că LPF nu a informat clubul din Gruia. „Nu există nicio sancțiune dacă nu respecți regulamentul în acest caz”, spune Cristi Balaj, președintele CFR-ului, cel care a dezvăluit situația hilară.

Știam că Dan Petrescu are 4 cartonașe galbene înaintea meciului cu FC Argeș, dar discuția a fost că se anulează toate cartonașele după intrarea în play-off. Ulterior, am fost informați că la antrenori nu este așa.

Nu apare nicio sancțiune pentru un antrenor care nu respectă etapele de suspendare, regulamentul nu prevede, e o scăpare. Ne vom conforma acum, am primit o hârtie în această săptămână, iar Petrescu nu va sta pe bancă la partida cu Craiova”, a declarat Balaj în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.