Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL la Institutul Oncologic Bucureşti! Cadavre ÎNCURCATE la preluarea lor din spital. Cum a fost posibil

Cadavrele a două femei, care au decedat la Institutul Oncologic Bucureşti, au fost încurcate de către aparţinători după ce aceştia au semnat pentru preluarea lor şi au ajuns cu ele acasă, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lidia Kajanto, managerul IOB, precizând că s-a deschis o anchetă internă.

„Au fost două paciente decedate în aceeaşi zi, dar preluate de familii în zile diferite. Una fost preluată la Piteşti, joi, iar cealaltă, vineri, la Bacău, ambele fiind preluate de către soţi. Celor de la Bacău, când au ajuns, le-a spus fiica femeii decedate că aceea nu este mama ei. De aici a început tevatura. Au sunat să ia legătura cu asistentul de anatomie-patologică. Imediat, s-a luat legătura şi cu cei de la Piteşti, care o aveau la capelă şi nu ştiu cum de nu şi-au dat seama", a explicat managerul Institutului Oncologic Bucureşti.

Lovitură incedibilă pentru fiul lui Dan Adamescu: E obligat să plătească despăgubiri de milioane, după ce a pierdut un proces GREU

Lidia Kajanto a precizat că s-a respectat procedura în sensul că aparţinătorii au semnat pentru preluarea cadavrelor după ce au identificat persoanele decedate.

"Aparţinătorul semnează când pleacă de la morgă cu decedatul. Avem toate documentele cu semnăturile, motiv pentru care am demarat o anchetă internă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. I-am întrebat pe aparţinători cum de nu şi-au recunoscut rudele şi au spus că nu şi-au dat seama. Astăzi (sâmbătă- n.r.) au venit ambii soţi şi s-a făcut schimbul", a adăugat Lidia Kajanto, managerul IOB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.