Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz MACABRU în România: doi câini au fost CIOPÂRȚIȚI cu toporul pe un câmp

Foto Mediafax
caine salvat pestera

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru uciderea animalelor, după ce pe Facebook au apărut fotografii cu mai mulţi câini ucişi pe un câmp din Stroeşti, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul online a unei postări în care se prezenta faptul că pe un câmp, în zona localităţii Stroeşti, mai mulţi câini ar fi fost ucişi cu toporul.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor şi Secţia 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, însoţiţi de specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic şi un medic veterinar din cadrul CSVA Arcani, s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat două cadavre animale din specia canide, rasa metis comun.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

În urma primelor cercetări, s-a stabilit preliminar faptul că decesul celor doi câini ar fi putut surveni din cauze naturale dar, în vederea confirmării, s-a luat măsura transportării acestora la DSV Gorj, pentru efectuarea unei necropsii veterinare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, în care se continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.