Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT la Sibiu: O asistentă medicală a murit de epuizare, la sfârşitul unei ture

spital

Drama prin care trece familia unei asistente de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu a impresionat sute de oameni. Femeia, în vârstă de 30 de ani, ar fi murit din cauza epuizării, susțin rudele acesteia, precizând că decesul a avut loc la scurt timp după ieșirea din tură de la spital, scrie oradesibiu.ro.

”Femeie plină de viață, sufletistă și iubitoare de copii, Mihaela lucra la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Marți dimineață soțul s-a dus să o ia de la lucru, dar nu a mai ajuns acasă să își vadă copilul. Femeia în vârstă de 30 de ani a făcut infarct și s-a stins din viață chiar sub privirile celui care i-a purtat o dragoste enormă”, scriu jurnaliștii de la Ora de Sibiu.

Șeful PNL se implică în scandalul Ghiță - Kovesi

Firul dramei trăită de familie este însă parcă unul cusut cu ață ”de România”. Mihaela se simțea rău de câteva zile și nu a putut să își ia liber pentru că nu avea cine să îi țină locul. A mărturisit acest lucru chiar și mămicilor internate cu copiii la Spitalul de Pediatrie.

"Nu pot să îmi iau liber, dau peste cap tot graficul de luna aceasta – acestea au fost vorbele spuse de asistenta care vorbea la telefon. Asta se întâmpla duminică seara. Era vizibil de sâmbătă seara că nu se simţea bine şi abia se ţinea pe picioare. Am îndrăznit să o întreb dacă se simte atât de rău de ce nu stă măcar o zi - două acasă. Mi-a răspuns că nu poate căci nu există personal de rezervă. Cu toate acestea, după ce a terminat tratamentele a deschis uşa salonului şi ne-a spus să mergem la ea pentru orice avem nevoie, la orice oră”, a scris o femeie pe un grup de Facebook, Mămici din Sibiu.

Alegerile din SUA devin palpitante: Dezvăluirile Wikileaks o pun în dificultate pe Hillary Clinton

Cu toate acestea, într-un interviu pentru Mediafax, directorul Spitalului de Pediatrie Sibiu, Stelian Banciu, a declarat că asistenta s-a simţit rău timp de o săptămână şi chiar i s-a spus să nu mai vină la serviciu, însă aceasta ar fi refuzat.

"Ce ştim deocamdată este că încă de luni, când a intrat în tură, cu o săptămână înainte de deces, colegele au văzut că nu se simte bine, iar a doua şi a treia zi, respectiv marţi şi miercuri, a avut liber. Joi a venit la serviciu, însă nu se simţea bine. I s-a spus să nu mai vină vineri, dar a intrat în turele de noapte sâmbătă şi duminică. Sâmbătă nu s-a simţit bine, dar a insistat să îşi facă şi tura de duminică, pentru că, de luni, ar fi urmat să intre în concediu”, a declarat sâmbătă, dr. Stelian Banciu, directorul Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.