Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz REVOLTĂTOR - Morți ținuți în magazia de lemne a bisericii pentru că sunt din familii sărace! Preotul nu a putut fi contactat

evz.ro
preot

Două persoane decedate au fost ținute într-o magazie de lemne a bisericii timp de două zile. Incidentul s-a produs într-o comună din județul Vrancea, iar rudele unuia dintre cei care au murit spune că așa procedează preotul satului cu persoanele sărace.

Acuzațiile au fost făcute de sora unuia dintre cei doi morți. Bărbatul de 32 de ani a murit din cauza unui hematom pe creier.

Sora acestuia spune că preotul folosește magazia pentru persoanele sărace, iar pentru familiile bogate utilizează o cameră. După ce i s-a reproșat acest lucru, preotul a amenințat-o pe sora decedatului că nu mai face înmormântarea.

Anunțul șoc făcut de Vladimir Putin: Liderul de la Kremlin și-ar putea pregăti retragerea de pe scena politică

„L-a ținut pe fratele meu decedat la soare, apoi l-a băgat într-o magazie de lemne, împreună cu un alt mort. El are o cameră unde depune morții, anul trecut mi-a murit un frate, l-a băgat tot la magazie. Nu suntem singurii, a mai făcut și cu alții la fel, pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră. Pe mine m-a amenințat că nu-l mai îngroapă, s-a supărat deoarece a apărut filmarea. Totuși filmarea nu a pornit de la noi. Părintele este bârfitor, se uită prin casele oamenilor și apoi povestește, nu am nimic cu el personal, nu vreau decât să nu li se mai întâmple și altora ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat pentru MEDIAFAX Mihaela Icovoiu.

Și primarul comunei a luat atitudine după ce a văzut imaginile de pe Facebook. El spune că l-a sunat pe preot și i-a cerut să îndrepte lucrurile.

„Sunt oripilat de ce am văzut, mă refer la imaginile cu mortul depus în magazia de lemne. L-am sunat pe preot și l-am rugat să nu mai folosească magazia de lemne, indiferent dacă sunt săraci sau bogați”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Urechești, Nicu Bratosin.

Primarul a afirmat că persoanele care au fost depuse în magazia de lemne au muncit la o moară și au murit din cauza extenuării, a băuturii și a sărăciei.

„Acolo, mai este o problemă cei doi morți depuși în magazia de lemne și încă unul au lucrat la o moară. Acolo muncesc mult, pe băutură, nu știu dacă primesc mâncare, i-am văzut pe camere în timp ce căutau chiștoace pe stradă. Este păcat, muncesc mult și mor de tineri”, a spus primarul comunei Urechești, Nicu Bratosin.

Preotul din comuna Urechești nu a putut fi contactat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.