Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant chiar lângă Capitală. O doctoriță dată dispărută a fost găsită inconștientă într-o pădure

Politia nu treceti

O doctoriță din Capitală a fost găsită inconștientă într-o pădure din apropiere de Bragadiru. Femeia de 43 de ani a fost căutată ore în șir de polițiști și jandarmi.

Alerta a fost dată dispărută de familie, care a intrat în panică după ce femeia nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns acasă.

Polițiștii au reușit să o localizeze pe femeie cu ajutorul semnalului GPS de la telefon. Mașina femeii a fost găsită avariată pe marginea șoselei.

Tentativă de suicid

Potrivit unor surse, doctorița ar fi luat mai multe pastile după ce ar fi plecat de acasă. Salvatorii au reușit să o găsească la timp, iar femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE:

Ce spune poliția

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 16:14, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:30, fiica sa de 43 de ani, a plecat de la adresa la care locuiește, din localitatea Domnești, cu autoturismul și nu a mai revenit acasă. Femeia avea telefonul asupra ei, însă nu răspundea la acesta.

În cauză, polițiștii din Bragadiru împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, au efectuat activități de verificare și căutare în mai multe zone din Bragadiru, în parcuri și pe câmp, fiind folosit și câinele de urmă. De asemenea, polițiștii au efectuat verificări la spitale, au vizualizat imagini de pe camerele de supraveghere, și au efectuat investigații informatice.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au relaționat cu Poliția Capitalei, cu subunitățile teritoriale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și cu județele limitrofe.

Mașina femeii era lovită

În cadrul activităților s-a relaționat cu pompierii ISUBIF și cu mai mulți voluntari de la ASRU.

În jurul orei 18:50, în cadrul activităților de căutare, polițiștii din Bragadiru au depistat autoturismul persoanei căutate, pe un câmp din apropierea comunei Clinceni, constatându-se că autoturismul prezenta portierele închise, dar neasigurate, avea motorul oprit si cheia în contact. De asemenea, s-a constatat că autoturismul întrase în coliziune cu mai mulți stâlpi de separare- delimitare trotuar.

Activitățile au fost continuate, context în care, în jurul orei 00:40, persoana căutată a fost găsită la aproximativ 500 m de autoturismul respectiv, într-un șanț din zona unei păduri de lângă parcul Bragadiru.

Femeia a fost transportată la spital de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii Ilfoveni continuă verificările și investigațiile în vederea stabilirii cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.