Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz şocant în Giurgiu: O femeie este cercetată penal pentru că s-a apropiat prea mult de mama ei

www.pixabay.com
poliție, polițiști

O femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Giurgiu este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie după ce a a pătruns în locuinţa părinţilor în stare avansată de ebrietate, deşi avea emis un ordin de protecţie în care se prevede că trebuie să păstreze distanţa de o sută de metri faţă de mama sa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: PSD își joacă ultimele cărți- Ce se va construi în România

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu fiica sa. În temeiul sesizării poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit faptul că o femeie de 48 de ani, în timp ce se afla în imobilul din municipiul Giurgiu, fiind în stare avansată de ebrietate, a avut un comportament necorespunzător, adresând cuvinte şi expresii jignitoare părinţilor săi. Totodată, poliţiştii au constatat că femeia în cauză nu a respectat măsura dispusă printr-un ordin de protecţie emis anterior de a păstra distanţă minimă de o sută de metri faţă de mama sa, fiind găsită la locuinţa acesteia, respectiv în imobilul din municipiul Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.