Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Satu Mare: Un câine a fost mutilat după ce i-a fost băgată o petardă în gură

portalsm.ro
petarda

Un câine din Satu Mare a fost mutilat după ce niște copii i-ar fi pus animalului o petardă aprinsă în gură. Polițiștii fac cercetări, după ce o asociație a depus reclamație și a anunțat că oferă și recomensă celor care vor da informații despre incident, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, miercuri, că în urma verificărilor va trebui să se stabilească dacă fapta se încadrează la infracțiune sau contravenție.

„Pe str. Botizului din Satu Mare un câine maidanez, care trăiește din mila locuitorilor zonei, a fost dus la veterinar după ce un grup de minori ar fi aruncat petarde spre zona în care se afla animalul. Polițiștii s-au autosezizat și fac verificări în acest caz. S-a luat legătura cu Asociația FreeLife, iar membrii acesteia urmează să se prezinte joi la Poliția municipiului Satu Mare pentru a oferi mai multe detalii despre incident. În urma verificărilor va trebui să se stabilească dacă fapta se încadrează la infracțiune sau contravenție”, a spus Gabor.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

Potrivit acesteia, copiii nu au fost, încă, identificați.

Reprezentanții Asociaţiei FreeLife au scris, pe pagina de Facebook, că Lia, cățelușa care a fost desfigurată, a fost salvată de veterinari şi se află sub tratament. Ei oferă și recompensă pentru cei care vor oferi informații cu privire la cei care au mutilat animalul.

„Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor.... Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizata, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum....ci i-au băgat petardă în gură...( să fie siguri că au de ce râde)”, scrie pe pagina de Facebook a Asociaţiei FreeLife.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.