Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant! Interlopii își fac de cap: au intrat peste un bărbat în casă și au tras cu pistolul pentru a-l șantaja: au cerut 100.000 de euro

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Patru inculpați au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru tentativă de omor, uz de armă, șantaj și complicitate la aceste infracțiuni.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorii au încheiat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a patru inculpați, unul arestat la domiciliu, iar ceilalți trei sub control judiciar, acuzați de tentativă de omor (un inculpat), respectiv complicitate la această infracțiune (ceilalți trei inculpați), nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept (un inculpat), respectiv complicitate la această infracțiune (ceilalți trei inculpați) și de șantaj (trei dintre inculpați), informează Mediafax.

Conform procurorilor, în 21 august 2017, cei patru au mers la domiciliul victimei, unde, unul dintre inculpați, cu ajutorul celorlalți trei, a tras mai multe focuri de armă asupra locuinței în care se aflau 8 persoane, dintre care patru copii.

Citește și: LUPTA Biden - Trump ajuns la un nou NIVEL - ZECI de foști ofițeri de informații ACUZĂ Rusia de implicare

„Această acțiune a fost făcută în scopul constrângerii persoanei vătămate să remită către trei dintre inculpați suma de 100.000 euro, activitate infracțională caracterizată printr-un ansamblu de acțiuni ilicite (exercitarea de amenințări cu acte de violență extremă, telefonic și prin intermediul rețelei de socializare Facebook, prin realizarea de transmisiuni audio-video în timp real), ce au debutat în primăvara anului 2017”, se arată în comunicat. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.