Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant la Suceava - O femeie cu probleme psihice, de dimensiunea unui copil, a fost băgată într-un sac de plastic și abandonată

Politia Română
politia

O femeie cu probleme psihice, aflată într-un sac din plastic, a fost abandonată în scara unui bloc din Suceava. Victima a fost dusă la spital și a supraviețuit, iar polițiștii au început o anchetă și au aflat că agresorii sunt chiar rudele femeii, informează Mediafax.

Potrivit polițiștilor din Suceava, incidentul a avut loc luni și a fost anunțat la 112. Inițial, oamenii care au găsit sacul au crezut că este vorba despre un copil și au anunțat Poliția și Ambulanța.

Victima a fost transportată la spital în stare de semiconștiență, dar ulterior și-a revenit și este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au aflat că femeia a fost agresată de rudele sale, două persoane cu probleme psihice.

„S-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond, cei doi (mama și fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au dus la fața locului laboratorul criminalistic mobil. De asemenea, au fost informate DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doi agresori. Polițiștii au întocmit dosar penal și urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.