Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz suspect: cadavrul unui bărbat, găsit cu multiple mușcături de animale

morga

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, ce prezenta multiple muşcături de animale, a fost descoperit lângă un pârâu din apropierea localităţii Sântă Măria, procurorii cercetând în prezent dacă între acestea şi decesul victimei există o legatură de cauzalitate, relatează Agerpres.

"În data de 15 ianuarie, Poliţia a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 60 de ani, din comuna Sânmihaiu Almaşului, a plecat de acasă, luni, 14 ianuarie şi nu s-a mai întors. În urma verificărilor efectuate de poliţisti, bărbatul a fost găsit decedat lângă un pârâu, la periferia localităţii Sântă Măria. Pe corpul victimei au fost identificate multiple muşcături de animale. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea efectuării necropsiei", a precizat vineri, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, urmează a se stabili dacă muşcăturile provin de la de câini ori de la animale sălbatice, precum şi dacă între acestea şi decesul victimei există o legatură de cauzalitate sau moartea a survenit din alte cauze, cazul fiind cercetat de procurori din cadrul Parchetului Jibou.

Citește și: Caz HALUCINANT: Un tânăr și-a lăsat gravidă propria SORĂ de 13 ani. Mama celor doi a anunțat poliția

Certificatul constatator al decesului, emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, precizează ca şi cauză a decesului insuficienţa acută cardio-respiratorie, hipotermie profundă, prin expunere prelungită la temperaturi scăzute şi plăgi multiple pe gambe, membrele superioare, membrele inferioare, posterior şi excoriaţii torace.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.