Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz uluitor în Capitală: O văduvă a fost înșelată cu 300.000 de euro de un escroc sentimental

Radu Pop

Cine zicea că la 50 de ani ai experiență de viață și că dragostea nu te mai ia prin surprindere s-a înșelat. O văduvă de 54 de ani din București, cu doi copii, a întâlnit pe un site de matrimoniale un domn care folosea pseudonimul de "Marcel", relatează Antena 3.

După ce au schimbat câteva mesaje, s-au întâlnit față în față și dragostea a înflorit. "Marcel" i-a spus că e femeia vieții lui, că o va face fericită, că se vor muta într-o vilă, că se vor stabili în Italia. Femeia a crezut. La un moment dat, întrebat cu ce se ocupă de fapt, "Marcel" i-a zis că face parte dintr-un serviciu secret al României și că are niște datorii în Italia, la Fisc. Escrocul sentimental i-a spus că are nevoie de mari sume de bani pentru a-și debloca afacerile de acolo, urmând ca apoi să își recupereze averea de milioane de euro și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. Femeia i-a oferit în mai multe tranșe suma de 280.000 de euro.

Femeia a plătit scump pentru naivitatea ei. 'Marcel' s-a făcut nevăzut și acum ea este îngropată în datorii. Femeia care a făcut credite uriașe la bănci riscă acum să rămână fără casă și să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.