Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ULUITOR: Un deținut cere daune judecătorilor, pe care îi acuză că s-au pronunțat cu rea credință

puscarie

Un deținut din Penitenciarul Oradea cere 12 milioane de lei daune de la Judecătoria Oradea, pe ai cărei magistrați îi acuză că s-au pronunțat în cazul lui cu „rea credință”. Deținutul a mai cerut daune de 15 milioane de lei și de la penitenciar, dar această solicitare i-a fost respinsă de instanță, anunță MEDIAFAX.

Un bărbat încarcerat în Penitenciarul Oradea a depus o cerere la Tribunalul Alba prin care solicită daune morale de la magistrații Judecătoriei Oradea. Acesta a depus la dosar o cerere scrisă de mână, intitulată „Memoriu-Sesizare", dar și o sesizare către președintele Tribunalului Alba.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

„Reclamantul a chemat în judecată pârâta, solicitând ca, prin hotărâre judecătorească, să se dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 12 milioane RON, reprezentând daune morale", se arată în motivarea instanței. Potrivit aceleiași surse, deținutul consideră că magistrații Judecătoriei Oradea s-au „pronunțat cu rea credință” într-un dosar în care el era cercetat și i-au schimbat regimul de detenție, de la regim închis la maximă siguranță și 10 zile la izolare.

Magistrații Tribunalului Alba și-au declinat competența către colegii de la Tribunalul Bihor, unde urmează să fie stabilit un termen de judecată.

Citește și: Guvernul Orban `creşte vârsta de pensionare`!

Nu este singura solicitare făcută de deținut în ultima perioadă. Acesta a mai cerut 15 milioane de lei de la Penitenciarul Oradea, însă magistrații Tribunalului Alba i-au respins cererea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.