Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazanciuc, după ce PSD a cerut cazare din banii Senatului pentru o ședință de partid la mare: 'Cred că a fost vorba de o neînţelegere'

PSD
Robert Cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat marţi că nu s-a pus problema ca parlamentarii social-democraţi să-şi achite cazarea din fondurile Senatului pentru o deplasare ce urmează să aibă loc la Constanţa, menţionând că a fost "pur şi simplu o neînţelegere", iar solicitarea formulată în acest sens a fost retrasă de pe ordinea de zi a Biroului permanent.

Precizarea senatorului PSD a fost făcută în contextul unei întrebări privind solicitarea liderului grupului social-democraţilor, Lucian Romaşcanu, adresată Biroului permanent privind decontarea unei deplasări a social-democraţilor, 44 de senatori plus consilieri, la Constanţa.

"A fost retrasă de pe ordinea de zi (n.r. - a Biroului permanent) această solicitare. La fiecare final de vacanţă parlamentară are loc o întrunire a partidului, toate partidele fac acest lucru, pentru a stabili priorităţile legislative. Întâlnirea parlamentarilor social-democraţi la finalul lunii august e o tradiţie. Nu s-au cerut bani, vă arăt mesajul de convocare, în care fiecare parlamentar plăteşte cazarea. Nu s-a pus problema ca parlamentarii să plătească cazarea din fondurile Senatului. Eu nu cred că era vorba de decontare pentru senatori pentru că, repet, vă arăt mesajul de convocare, fiecare parlamentar îşi plăteşte cazarea. Aşa a fost de fiecare dată. Cred că a fost vorba de o neînţelegere. Mai degrabă era vorba de un staff care mergea împreună în această formulă şi nu de senatori, care de fiecare dată şi-au plătit cazarea, masa la aceste convocări. Am fost la multe convocări, niciodată nu a decontat Senatul acest lucru, nici acum nu s-a pus problema", a precizat Cazanciuc după şedinţa Biroului permanent, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.