Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul bătrânei găsite în congelator. După moarte, fiul nu se putea despărți de ea

zoomnews.in
lada frigorifica congelator

Un italian și-a ținut mama moartă în congelator pentru că nu se putea despărți de ea. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că îi era teamă că va fi judecat pentru decesul mamei sale, dar era și traumatizat din cauza morții, pentru că avea o relație profundă cu femeia, informează Mediafax.

Angelo Bellanova, în vârstă de 55 de ani, fiul femeii de 82 de ani al cărei cadavru a fost găsit în congelator, este cercetat pentru ascundere de cadavru.

Cadavrul Mariei Prudenza Bellanova, în vârstă de 82 de ani, a fost găsit marți într-un congelator din casa ei din Ceglie Messapica, o comună din provincia Brindisi, regiunea Puglia. Femeia ar fi murit din cauze naturale, pe 17 noiembrie.

Fiul ei, Angelo Bellanova, le-a spus carabinierilor că a pus cadavrul în congelator, după ce l-a vegheat timp de o zi. Apoi, „de teama de a fi judecat pentru moartea mamei sale și din cauza deznădejdii”, a decis să ascundă cadavrul. Nu voia să fie despărțit de mama lui, scrie La Repubblica.

Din interogatoriu a reieșit mama și fiul aveau o relație "profund simbiotică", astfel că bărbatul a fost "traumatizat" după ce a realizat că femeia a murit.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost descris de martori ca fiind "taciturn, dar niciodată nepoliticos". Potrivit unor rude, bărbatul a refuzat să le permită să o vadă pe mama lui timp de luni de zile. Marți, poliția a fost alertată de unii membri ai familiei.

În următoarele ore, procurorul ar trebui să ordone o autopsie pentru a stabili dacă moartea a fost naturală și de cât timp a survenit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.