Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul femeii care s-a simțit rău după ce a fost vaccinată: nu se confirmă șocul anafilactic

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccin

Miercuri a început vaccinarea anti-Covid la centrele rezidențiale din Gherla, județul Cluj. În prima etapă au fost cuprinși 90 de angajați și beneficiari de la Căminul de Persoane Vârstnice, Unitățile de tip Familial și Centrul de Recuperare și Reabilitatare Neuropsihiatrică. După vaccinare, o angajată în vârstă de aproximativ 55 de ani de la Căminul de Persoane Vârstnice a fost transportată la spitalul municipal după-amiază, întrucât nu s-a simțit bine.

În acest caz nu a fost confirmată suspiciunea de șoc anafilactic. „Femeia este conștientă și a putut vorbi fără probleme”, a declarat managerul spitalului, Mihaela Șomlea.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Subprefectul de Cluj, Irina Munteanu, a precizat că femeia a prezentat o stare de lipotimie cu valori crescute ale glicemiei: „A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla, unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”, arată GherlaInfo.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.