Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul fetiței de 6 ani, care a dispărut de acasă: Tricoul cu care era îmbrăcată a fost găsit în apă, la 300 de metri de locuință

sputnik.md
copil inecat

Fetiţa de 6 ani din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, este căutată de mai bine de 48 de ore, după ce a dispărut de acasă, iar șansele de a mai fi găsită în viață scad, odată ce tricoul cu care era îmbrăcată a fost găsit în apă, la aproximativ 300 de metri de locuință, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, duminică, în a treia zi de căutări, că cel mai probabil fetița a căzut în râu și a fost luată de apă. La căutări participă echipaje de polițiști, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari. Potrivit ultimelor informații, tricoul fetiței a fost găsit în apă, la o distanță de aproximativ 300 de metri de locuință.

Citește și: Doi copii de 12 ani, dispăruți de acasă, sunt căutați de polițiștii din Gorj

„Din păcate încă nu a fost găsită. Echipaje de poliție, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari s-au angrenat în căutarea ei. Ca ipoteză, este foarte probabil să fi căzut în râu, pentru că înainte ca ea să dispară s-a jucat pe marginea râului cu o altă fetiță, în vârstă de 4 ani, iar aceasta a indicat râul în momentul în care a fost întrebată unde este fetița dispărută. Din păcate apa a fost foarte mare deoarece săptămâna trecută a plouat și este posibil să fi fost dusă pe o distanță mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, subinspector de poliție Florina Meteș.

Fetiţa a dispărut, vineri, în jurul orei 14.00, din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin. La operaţiune participă şi un câine de urmă din cadrul IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.