Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul fraților Tate, în presa din Grecia: 'O duce bine' în închisoare - O oră de ieșire în curte și celulă cu gândaci

Inquam Photos / Octav Ganea
andrew tate

Au ieșit la iveală informații despre condițiile de viață din închisorile din România ale celebrului influencer și ale fratelui acestuia.

Fostul campion mondial la kick boxing a fost arestat împreună cu fratele său pe 29 decembrie, în România. Celebrul influencer se confruntă cu acuzații de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată, notează publicația grecească Proto Thema, potrivit Rador.

Andrew Tate a fost șocat să vadă modul de viață dintr-o închisoare românească, care a fost descrisă drept „un iad plin de gândaci”. În plus, conform aceleiași surse, în închisoarea respectivă au fost observate comportamente degradante printre prizonieri.

Influencer-ul este obișnuit să trăiască o viață de lux. Dar ceea ce s-a întâmplat joi seara (29/12) i-a dat viața peste cap. Fostul star de kick boxing a fost arestat împreună cu fratele său mai mic, Tristan, iar cererea avocatului lor de a fi eliberați din închisoare a fost respinsă vineri (30/12).

Raportul Comisiei Consiliului Europei pentru prevenirea torturii și a tratamentelor inumane sau degradante a dat un verdict de condamnare cu privire la situația care l-ar putea aștepta Tate în închisoare.

Tate va trebui să se confrunte cu consecințele pedepsei sale: ”condițiile materiale din toate închisorile vizitate au fost în general precare”, se arată în raport. „Cu celule în paragină, fără dotări (spații de depozitare, mese și scaune), saltele și lenjerie de pat uzate și infestate cu ploșnițe și gândaci. S-au formulat multe plângeri cu privire la accesul foarte limitat la apă caldă, precum și încălzirea insuficientă în interiorul celulelor pe timp de iarnă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.