Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul sângeros care a șocat România! Şi-a înjunghiat fosta concubină şi pe amantul acesteia, iar pe părinţii iubitei i-a stropit cu benzină / Video

atacator calarasi injunghiat iubita amant

Cazul sângeros care a șocat România! Şi-a înjunghiat fosta concubină şi pe amantul acesteia, iar pe părinţii iubitei i-a stropit cu benzină

Incident șocant în Călărași. Un bărbat este căutat de poliție, inclusiv cu elicopterele, după ce și-a înjunghiat iubita, pe amantul ei, dar și pe mama femeii. Bărbatul i-ar fi stropit pe părinții iubitei și cu benzină.

La data de 5 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul, de 35 de ani, se sustrage căutarilor, iar, în prezent, se efectuează activități pentru depistarea sa.

Căutarile sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași.

Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.