Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul uciderii fotbalistului Cody Fisher: un al 3-lea suspect a fost arestat

huffingtonpost.co.za
catuse

Un tânăr de 22 de ani se alătură primilor doi arestați în cazul uciderii fotbalistului Cody Fisher, înjunghiat pe ringul de dans al unui club de noapte din Birmingham.

Suspectul, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat în jurul orei 3 dimineața, la Londra. Poliția din West Midlands a declarat că bărbatul va fi interogat în legătură cu uciderea lui Fisher, conform Sky News.

De asemenea, detectivii au declarat că a fost recuperat un cuțit, potrivit Agerpres.

Este a 3-a arestare sub suspiciunea de ucidere a fotbalistului, în timp ce alte 4 persoane au fost arestate sub suspiciunea de a fi ajutat un infractor. Toate cele patru au fost arestate în Londra - două miecuri și alte două joi.

Poliția a solicitat Consiliului orașului Birmingham revizuirea licenței de funcționare a localului, iar vineri este de așteptat să aibă loc o audiere. Un eveniment planificat pentru noaptea de Anul Nou a fost anulat.

DCI Ian Ingram, care conduce ancheta, a declarat: "Nu am avut nici o problemă. Avem acum 7 persoane în custodie și continuăm să reconstituim evenimentele care au dus la pierderea tragică a vieții acestui tânăr. Oamenii continuă să apară cu informații. Dacă aveți imagini pe care noi nu le-am văzut încă sau dacă știți ce s-ar fi putut întâmpla în perioada premergătoare evenimentelor îngrozitoare din Boxing Day, vă îndemn să faceți ceea ce trebuie și să vorbiți cu noi chiar acum. Suntem hotărâți să obținem răspunsuri și dreptate pentru prietenii și familia lui Cody și nu ne vom opri până când acest lucru nu se va întâmpla”.

Cody Fisher era legitimat la Stratford Town FC, club care activează într-o ligă regională din Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.