Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căzut într-un con de umbră, Mihail Neamțu revine în politică: 'Voi solicita blocarea propagandei LGBTQ în școli, televiziuni publice sau campusuri'

Facebook
Mihail Neamțu

Căzut într-un con de umbră, Mihail Neamțu revine în politică: 'Voi solicita blocarea propagandei LGBTQ în școli, televiziunile publice sau campusuri'

Președintele AUR, George Simion, a confirmat că Mihail Neamțu va fi candidatul formațiunii sale pe listele pentru Parlamentul European. Pentru Neamțu, AUR e al patrulea partid, după Noua Republică, PNL și PMP.

Cei doi lideri conservatori au discutat într-un podcast despre viitorul mișcării suveraniste, în acest an electoral. Simion a spus că dacă românii vor vota AUR, vor avea o voce în Parlamentul European în persoana lui Mihail Neamțu.

Mihail Neamțu: Să spunem asta, dacă ne este permis în Postul mare, tuturor creștinilor care s-au simțit umiliți la Referendumul din 2018, care a fost sabotat, tuturor creștinilor ortodocși, evanghelici, romano-catolici, greco-catolici, care s-au simțit umiliți când nu li s-a permis să sărbătorească Paștele, în 2020, tuturor creștinilor care s-au simțit jigniți de actualul președinte, Klaus Iohannis, care i-a făcut fundamentaliști, tuturor creștinilor care cred că viitorul este în mâna copiilor lor, le spunem să nu voteze această mincinoasă alianță PSD-PNL, să nu se lase cumpărați cu 30 de arginți, ci să voteze cu patrioții și cu conservatorii.

George Simion: Ecuația va fi mult mai simplă: dacă votați AUR în Parlamentul European o să aveți vocea lui Mihai Neamțu, dacă votați un primar PSD-PNL și nu dați importanță votului pentru Parlamentul European, în locul lui Mihai Neamțu, acolo va ajunge Virgil Popescu, fostul ministru al energiei, care știți ce-a făcut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.