Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Tulcea: Șofer băut și fără permis, implicat într-un accident

obiectivbr.ro
politist-politia-romana

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a provocat un accident rutier pe DN 22 E 87, în Tulcea. El a condus mașina furată, deși nu avea permis și era băut. Bărbatul a fost reținut.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN22 E87 s-a produs un accident rutier în urma căruia șoferul a părăsit locul faptei, abandonând mașina, potrivit mediafax.

La scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost identificat șoferul. Este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tânărul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere, autoturismul fiind sustras de la domiciliul unei cunoștințe.

În urma accidentului rutier, șoferul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosință, furt calificat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, asupra acestuia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind depus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.