Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCIR a condamnat decizia Consiliul Național al Audiovizualului de a sancționa postul Realitatea TV cu închiderea emisiei

CCIR

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a condamnat, miercuri, decizia Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) de a sancționa postul Realitatea TV cu închiderea emisiei și a exprimat îngrijările comunității de afaceri din România față de schimbările din unele instituții publice, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

„CCIR consideră că deciziile arbitrare ale CNA sunt profund dăunătoare pentru piața media din România”, menționează comunicatul de presă citat.

Cu atât este mai nejustificată decizia CNA cu cât multiplele acte de violență comise de unii jandarmi împotriva cetățenilor aflați la protest sunt înregistrate și sunt de necontestat de către orice persoană de bună credință, au mai susținut reprezentanții Camerei de Comerț.

„Considerăm că orice sancțiune arbitrară luată de CNA, ca și orice moment de inacțiune în fața unor încălcări flagrante ale legii audiovizualului, sugerează existența unor standarde duble care vor ține departe de România investitori importanți în sectorul de radio și televiziune. Atragem public atenția că în rândul comunității de afaceri din România există o profundă îngrijorare legată de riscul transformării unor instituții publice în anexe ale partidelor politice. Un astfel de fenomen, extrem de dăunător prin efectele sale în plan economic, este un factor de risc luat în considerare la orice decizie majoră de investiții”, au mai afirmat reprezentanții CCIR.

Realitatea TV trebuie să-și oprească emisia obișnuită pentru 10 minute, joi, între orele 19.00 și 19.10, potrivit unei decizii luate marți de CNA, care a sancționat postul de televiziune pentru modul în care a relatat evenimentele din timpul mitingului Diasporei din data de 10 august 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.