Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCR aruncă BOMBA în Parlament, în plină anchetă a comisiei privind fraudarea referendumului

www.ccr.ro
CCR

CCR a transmis Parlamentului României hotărârea prin care a declarat ca valid referendumul pe justiție organizat de președintele Klaus Ioahannis pe justiție. Mutarea CCR vine în timp ce în Parlament a fost înființată o comisie de anchetă care investighează o posibilă fraudă la referendum.

Citește și: Viorica Dăncilă, TUR DE FORȚĂ în Ardeal - Președintele PSD va purta negocieri fierbinți cu președinții de organizații

"Curtea Constituţională a României a transmis, miercuri, 17 iulie 2019, Camerei Deputaţilor şi Senatului Hotărârea nr.2 din 27 iunie 2019 referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 26 mai 2019 şi la confirmarea rezultatelor acestuia. Potrivit art.47 alin.(3) din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, „Înaintea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, hotărârea Curții Constituționale se prezintă Camerei Deputaților și Senatului, întrunite în ședință comună”, transmite CCR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.