Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a pățit o româncă după ce i-a trimis 1.300 de euro lui 'Brad Pitt'. 'A început să îmi dea mesaje pe WhatsApp'

captura video
romanca pacalita fals bad pitt

Femeia locuiește în Spania și a fost victima unei escrocherii online. Ea a pierdut 1300 de euro după ce a conversat cu un fals „Brad Pitt”.

Elena Cornea locuiește în Ourense de 12 ani și a fost contactată inițial pe TikTok de un bărbat care pretindea că este celebrul actor Brad Pitt. El a invitat-o să facă parte dintr-un grup VIP.

Pentru a face parte din acest grup, femeii i s-au cerut date personale, iar încântată de oportunitate le-a oferit bărbatului.

Conversația lor a continuat pe WhatsApp, unde impostorul i-a arătat un permis de conducere fals cu fotografia actorului pentru a-și dovedi identitatea.

”Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartelă de membru VIP„

„M-am abonat cu datele mele și a început să îmi trimită mesaje prin WhatsApp. S-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am rămas fără cuvinte”, a spus românca, potrivit stirileprotv.ro.

La un moment dat, impostorul i-a promis femeii că îi va oferi cadou un pachet cu 50.000 de dolari și diverse obiecte. El i-a trimis și o poză cu cutia, astfel încât să pară real.

La câteva zile după, el i-a scris că, din păcate, coletul pe care l-a trimis a fost oprit în vamă și că pentru a-l elibera, ea trebuie să plătească suma de 1.020 de euro.

În spatele escrocheriei se aflau nigerieni

Elena Cornea a mărturisit că a fost sceptică la început, dar promisiunile bărbatului au înduplecat-o.

„Mi-a trimis o fotografie cu conținutul coletului. Se vedeau bijuterii și mulți bani, până la 50.000 de euro și trebuia doar să plătesc o 1.000 de euro cheltuieli vamale pentru a-l ridica. Am făcut transferul prin MoneyGram, am mers să-l caut și nu exista.

Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasă. Vreau doar să știu cine este cu adevărat în spatele acestei escrocherii”, a spus femeia.

Românca a descoperit, în cele din urmă, că în spatele profilului actorului se aflau mai mulți escroci nigerieni. Ea a încercat să-i blocheze, dar a primit în continuare mesaje.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.