Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus Ana Bogdan după victoria mare de la Wimbledon: Anunţul româncei

Ana Bogdan 2

Acceptată în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, Ana Bogdan a reușit o victorie fulger la Wimbledon în fața chinezoaicei Ying-Ying Duan, cea care o ținuse în șah pe Simona Halep la Eastbourne.

Sportiva în vârstă de 24 de ani originară din Sinaia a avut nevoie de o oră și 7 minute pentru a se impune cu 6-4, 6-2, în fața asiaticei clasate pe locul 62 mondial. În primul set, Duan a condus cu 3-2, însă românca a revenit în forță și până la final a mai cedat doar trei game-uri.

"Au fost emoții, mai ales că e prima oară când joc pe tabloul principal la Wimbledon, dar au fost constructive. Chiar dacă am plecat cu a doua șansă, am avut încredere, atât eu, cât și staful meu că putem câștiga. Duan e foarte puternică, nu degeaba a făcut un joc extraordinar săptămâna trecută cu Halep, chiar am vizionat acel meci și așa am văzut unde pot profita. Deși scorul nu o arată, a fost mai greu decât pare pe tabelă, însă mă bucur enorm pentru acest succes”, a spus Ana, conform gsp.ro.

În turul secund, românca va da piept cu favorita numărul 21 a competiției, Caroline Garcia. În primul meci, franțuzoaica a trecut cu 6-1, 6-1, de slovaca Jana Cepelova. „Vreau să mă bucur de tenis, nu contează în fața cui joc, voi da totul pentru victorie”, a mai declarat Ana.

 

Pentru victoria de luni, Ana Bogdan va primi 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 57.000 de lire sterline. Tot azi, Simona Halep și Irina Begu au obținut victorii la fel de tranșante la debutul pe iarba londoneză, în timp ce Sorana va încerca, marți, să completeze careul de ași, urmând să joace împotriva lui Kiki Bertens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.