Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce academie vrea să înființeze Marius Rogin în Sectorul 4

Marius Rogin a vizitat atelierele de producție a pantofilor deținute de designerul Marian Nedelcu. El a fost impresionat de faptul că un tânăr antreprenor a reușit să ajungă atât de faimos doar prin muncă și talent. „Aș vrea să fie mult mai multe ateliere de meșteșugari în Sectorul 4. Sunt impresionat de lucrările pe care le-am văzut și de faptul că un artist tânăr a reușit să pună pe picioare o asemenea întreprindere” a spus liderl PNL.

El a adăugat faptul că administrația locală trebuie să ajute cât mai mult astfel de inițiative „Primăria poate să suțină astfel de mici antreprenori care își folosesc talentul și calificarea. Pe de o parte este nevoie de o susținere pe care administrația locală să o ofere pentru începerea afacerii, iar pe de altă parte toți tinerii trebuie să aibă posibilitatea să obțină o calificare care să le permită accesul la meserii mai bine plătite” a declarat Marius Rogin.

Liderul PNL a spus că are în plan înființarea unei academii de meșteșuguri în Sectorul 4 în cazul în care va fi ales Primar „Este nevoie de o școală de meserii care să specializeze tinerii în domenii diverse. Nu mai avem meșteșugari. Nu mai sunt cizmari, croitori, ceasornicarii au dispărut. Dacă vrei o reparație la o haină de piele nu prea mai ai unde să o faci. În schim, toți tinerii care nu au o calificare primesc salarii de nimic. Administrația locală poate să le facă acestor tineri cadou o meserie” a adăugat Rogin.

Copreședintele PNL Sector 4 este de părere că administrația locală în colaborare cu firmele care au nevoie de personal calificat pot pune bazele unei adevărate academii a meseriilor care să școlarizeze anual mii de tineri ce doresc să se specializeze.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.