Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce alte pachete de servicii poate include o agenție SEO?

iagency.ro
agentie SEO

Ceea ce numim astăzi o agenție SEO, în trecut, înainte de apariția Internetului și a motoarelor de căutare, ar fi părut pură ficțiune. Însă, odată cu dezvoltarea mediului digital, o dezvoltare fulminantă, care s-a desfășurat și continuă să se desfășoare la nivel mondial, Internetul a devenit nu doar o sursă de informație și socializare, ci și o reală piață de afaceri.

Spre exemplu, numărul covârșitor de internauți, înregistrat în întreaga lume, care preferă comerțul electronic în defavoarea celui clasic a determinat în mod categoric apariția tot mai multor magazine online. Mai mult decât atât, în acest sens, nu ne raportăm la acest fenomen doar din punct de vedere numeric, adică al numeroaselor magazine virtuale existente (în sine), ci ne referim și la diversitatea nișelor abordate.

Altfel spus, în ziua de azi, pe Internet găsești să cumperi aproape orice: de la produse alimentare la produse cosmetice, de la oferte specifice industriei textile până la oferte ce constau în diverse servicii (pachete turistice, de pildă). Indiferent de domeniul de activitate, de oferta comercială, majoritatea business-urilor digitalizate, care își doresc succes antreprenorial și brand awareness pe Internet, apelează la o agentie SEO.

O astfel de agenție se ocupă, în mod primordial, cu optimizarea site-urilor de afaceri (magazine online, după cum exemplificam mai devreme) pentru motoarele de căutare – îndeosebi pentru Google, fiindcă acesta este cel mai popular astfel de motor la scară largă.

Prin serviciile standard oferite de o agenție SEO, site-ul beneficiar, care este promovat pe această cale, va avea parte de vizibilitate organică în Google; adică va deveni mai popular în rândul internauților, potențiali clienți, ce se află în căutarea unei oferte comerciale specifice brandului respectiv.

content-image

Vizibilitatea organică va conduce la trafic organic, adică la creșterea numărului de vizite înregistrate de site, acolo unde se întâlnește cererea cu oferta. Astfel, rata de conversie poate crește semnificativ. Cu alte cuvinte, o agenție SEO poate contribui la promovarea virtuală și, implicit, la majorarea încasărilor obținute de către antreprenorul modern (n.r. profit).

Sintetizând, un pachet de servicii reprezentativ pentru o agenție SEO constă, în primul rând, în:

Search Engine Optimization

- Analiză business

- Audit SEO

- Creare strategie

- Link building

- Copywriting

- Raportarea activității

Content Marketing

- Articole de blog

- Comunicate de presă

- Advertoriale

- Realizare trust mark-uri

- Descrieri de categorii

- Meta tag-uri

Pe lângă optimizarea SEO propriu-zisă, agenția respectivă mai poate contribui la succesul antreprenorial și promovarea site-ului pe Internet și cu alte pachete de servicii integrate / conexe:

Social Media Marketing

- Audit social media

- Analiză competiție

- Stabilire conținut

- Research audiență

- Analiza indicatorilor de performanță

- Raportarea activității

Campanii Pay Per Click (PPC)

- Definirea strategiei

- Research keyword-uri

- Conceperea ad-urilor

- Setarea campaniei

- Tracking și măsurare campanie

- Raportarea activității

Trivia! În anul 1994 are loc pentru prima dată o tranzacție de tipul e-commerce, iar în anul 1998 este lansat Google – care avea să devină cel mai mare și accesat motor de căutare din lume, până în prezent.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.