Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce au decis judecătorii în cazul individului care și-a tranșat mama: ATENȚIE, informații cutremurătoare date de judecători

Twitter
politie crima

Bărbatul de 32 de ani, care este suspectat că şi-a omorât mama, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov.

Potrivit unui comunicat remis de preşedintele Tribunalului Braşov, Gabriela Ciolacu, instanţa a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, privind arestarea bărbatului inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ion Iliescu, mesaj pentru SPP: ‘Am avut o relație normală cu comandanții și angajații serviciului’

"Ca stare de fapt se reţine că, în dimineaţa zilei de 6 mai, la domiciliul familiei J., din municipiul Braşov, numita J.M. ar fi fost ucisă de fiul acesteia, inculpatul J.G.G. Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit (aproximativ 26). De asemenea, i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei J.M., de la încheietura cotului, şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng, (...) probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul", se arată în comunicatul transmis de Tribunalul Braşov.

Un bărbat de 32 de ani, din Braşov, este cercetat penal şi a fost reţinut pentru omor calificat, după ce, miercuri, ar fi omorât-o pe mama sa cu mai multe lovituri de cuţit.

Citește și: Arafat: ‘Înțeleg perfect supărarea și frustrarea cetățenilor care doresc cât mai repede întoarcerea la normalitate’

"Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, în vârstă de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de 'omor calificat', săvârşit prin cruzimi, în forma violenţei în familie", a precizat, anterior, într-un comunicat de presă, remis joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.