Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce au făcut românii în etapa din Serie A: Remiză pentru integraliștii Răzvan Marin și Vlad Chiricheș, în timp ce Louis Munteanu și Radu Drăgușin au fost rezerve

facebook.com
Serie A

Cagliari, la care joacă Răzvan Marin, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Fiorentina lui Louis Munteanu, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.

Au marcat Pedro ’47 pentru Cagliari şi Sottil ’75 pentru Fiorentina. În minutul 8, oaspeţii au ratat un penalti, însă şi gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 68. În minutul 64, de la Fiorentina a fost eliminat Odriozola.

Răzvan Marin a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Munteanu a fost rezervă, scrie news.ro.

Cu Radu Drăguşin rezervă, echipa Sampdoria a fost învinsă în deplasare de Spezia, scor 1-0 (gol Verde ’69). De la Sampdoria a fost eliminat Thorsby, în minutul 73.

Sassuolo, cu Vlad Chiricheş integralist, a remizat în deplasare cu Torino, scor 1-1. Au înscris Sanabria ’16 pentru Torino şi Raspadori ’89 pentru Sassuolo.

Tot duminică, Napoli a învins cu 4-1 Salernitana, datorită golurilor marcate de Jesus ’17, Mertens ‘45+4, Rrahmani ’48 şi Insigne ’53 (penalti). Pentru Salernitana a înscris Bonazzoli, în minutul 33. În minutul 51, de la învinşi a fost eliminat Veseli.

Partidele Empoli – AS Roma şi AC Milan – Juventus au loc de asemenea duminică.

Inter Milano este lider în clasament, cu 53 de puncte, iar poziţiile a doua şi a treia sunt ocupate de Napoli – 49 de puncte şi AC Milan – 48 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.