Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce cantitate de droguri au ridicat polițiștii în ultimele două săptămâni

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Un număr de 87 de percheziţii domiciliare au fost făcute, în perioada 19 august-1 septembrie, de poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, fiind ridicate în urma acestora peste 17 kilograme de droguri, informează IGPR într-un comunicat remis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au vizat imobilele, cât şi autovehicule pe care cei în cauză le utilizau în activitatea infracţională, poliţiştii ridicând cu acest prilej peste 17 kilograme de droguri, 200 de pachete de ţigări, 5 laptop-uri, 28 de telefoane mobile, 427 de cartele SIM, 4 camere foto, 15.800 de lei, 5.700 de euro şi 9.300 de lire sterline.

Citește și: Povestea românului care a încercat să vândă ARME gherilelor columbiene. Ce riscă

De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii asupra a 5 autoturisme.

Din cele 130 de persoane bănuite de activităţi infracţionale, în urma administrării probatoriului, 39 de persoane au fost reţinute sau arestate, iar faţă de 10 a fost luată măsura controlului judiciar.

Potrivit sursei citate, în urma activităţilor desfăşurate, au fost confiscate 10 kilograme de cannabis, 156 de plante de cannabis, 25 de grame de cocaină, 20 de doze de heroină, 7 kilograme de masă vegetală de droguri, 100 de grame de substanţe psihoactive.

La acţiunile desfăşurate au participat 174 de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.Totodată, s-a cooperat cu structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T., arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.