Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a obţine un card de credit

taripebi.ge
credit card

Venitul lunar net de minimum 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minimum trei luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. Acestea sunt câteva din condiţiile impuse de bănci pentru eliberarea unui card de credit, anunţă Mediafax.

“Pentru a putea obţine un card de credit trebuie să ai un venitul lunar net de minimum 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minimum trei luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. De asemenea, trebuie să ai vârsta minima 18 ani, sau sa nu depăşeşti 64 de ani dacă eşti bărbat sau 62 de ani dacă eşti femeie”, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ing Bank.

Aceştia explică că pe cardul de credit se poate obţine o limită între 1.000 de lei şi 35.000 de lei, maximum trei venituri lunare nete. Credit Europe Bank oferă două posibilităţi pentru cei ce doresc un card de credit: CardAvantaj şi Optimo Card.

CardAvantaj este un card de cumpărături în rate fără dobândă. Acesta permite achiziţii cu până la 24 de rate în peste 9.500 de magazine partenere din domenii foarte diverse, cum ar fi: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate, turism etc.

Cardul se poate obţine pe loc, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF, fără alte acte necesare. Limita de credit standard este de până la valoarea a trei salarii nete ale deţinătorului.

Optimo Card este un produs care le permite posesorilor să cumpere online, dar şi în magazin cu un număr extins de rate, de până la 36, la o dobândă de 19%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.