Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce e mai rău abia urmează! Avertisment de coșmar: 'Vom suferi cea mai mare creștere de taxe din istoria României post revoluție'

praguereferral.cz
taxe

Fostul ministru USR al Economiei, Claudiu Năsui, afirmă că PSD și PNL „se pregătesc să aplice cea mai mare creștere de taxe din istoria României”. USR anunță că va ataca la CCR legea PSD-PNL de creștere a taxelor.

„Acum, în anul de grație 2023, guvernul Iohannis-Ciolacu vine din nou să crească taxele, cu un impact oficial de 16.4 miliarde de lei. Creșterea pe care se pregătesc să o facă acum este mai mare cu 3.1 miliarde de lei decât ultima cea mai mare creștere de taxe din istoria (post revoluție) a României!!! Asta de la oameni care se jurau la începutul anului că nu cresc taxele”, spune Claudiu Nasui.

USR transmite că „ultimul moment de mare creștere a taxării a fost în perioada guvernării Băsescu-Boc”.

„Atunci, guvernul a crescut masiv numeroase taxe prin OUG, printre care și cota standard de TVA de la 19% la 24%. Impactul oficial de atunci, și actualizat pentru inflație, este de 13.3 miliarde de lei. Practic în 2010, guvernul Băsescu-Boc a crescut masiv taxele cu 13.3 miliarde de lei (la valoarea leilor de azi). USR va ataca la CCR legea PSD-PNL de creștere a taxelor”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.