Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce făcea Birchall în timp ce Iohannis îi cerea demisia şefului DIICOT: Ministrul Justiţiei, la un eveniment la Ambasada SUA

birchall

În timp ce preşedintele Klaus Iohannis îi cerea demisia şefului DIICOT, ministrul Justiţiei, Ana Birchall, era la Ambasada SUA. Aceasta a publicat pe Facebook o imagine de la o recenţie oferite de Ambasada americană. Criticată pentru apropierea prea mare de SUA, de la care ar lua inclusiv indicaţii referitoare la statul de drept, ministrul Justiţiei nu se sfieşte să aibă asemenea apariţii care o expun criticilor din partea propriilor colegi.

"Am fost onorată să particip la recepția oferită de Ambasada SUA în România dedicată prietenilor și colegilor din sistemul judiciar.

Cu această ocazie am subliniat că România este un aliat apropiat al SUA și că ne dorim dezvoltarea, aprofundarea și consolidarea parteneriatului nostru strategic, inclusiv în domeniul cooperării judiciare.

România acordă o importanță deosebită cooperării cu SUA în domeniul aplicării legii, care, împreună cu dimensiunea economică și de securitate, sunt subiecte prioritare din perspectiva Parteneriatului strategic România - SUA.

Totodată, am reafirmat că suntem pregătiți să continuăm consolidarea legilor anticorupție și a statului de drept.

Mulțumiri tuturor celor din România și SUA, implicați în combaterea corupției, a traficului de persoane, a crimei organizate, a infracțiunlor informatice, asigurând astfel domnia legii", scrie Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.