Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i se pregătește lui Liviu Dragnea în CExN al PSD

psd

Liderii centrali ai PSD, presedintii de Consilii Judetene si sefii organizatiilor judetene se vor reuni, duminica, pentru a aproba lista nominala a ministrilor din noul Guvern Ponta 4.

Liviu Dragnea a lansat pe piata ideea decuplarii in PSD a functiei de presedinte de Consiliu Judetean de cea de presedinte al organizatiei judetene a partidului. Primele reactii au fost dure la adresa lui Dragnea, insa in CExN se pregatesc luari de pozitie mult mai ferme, daca presedintele executiv al PSD va mai ridica problema.

Mai multi lideri PSD ii vor spune lui Liviu Dragnea ca nu poate interzice unui membru de partid sa candideze. "E neconstituțional. Aici este vorba de niste principii, nu putem sa ne jucam cu asta", spun sursele citate.

"Înteleg că Dragnea e ingrijorat de efectele politice ale unor fapte imputate presedintilor de Consilii Judetene. Dar cum sa isi permita, si de ce, sa limiteze dreptul unei persoane, membru PSD, de a candida si de a fi aleasa? Trebuie sa ne asumam, conducerea partidului a aprobat listele de candidati, asa ca trebuie sa avem o responsabilitate acum. Cand am propus niste oameni trebuia sa-i verificam mai bine, nu sa venim acum cu limitari administrative", a declarat un lider PSD pentru stiripesurse.ro.

"E o pavaza politica in ideea in care aia fac probleme. Dar nu ar fi mult mai simplu sa gasim oameni competenti si care nu fac prostii, in loc sa facem pavăză? Trebuie sa gasesti oameni sa nu produca ceea ce produc unii acum. Nu e mai simplu să nu mai pui hoți?", ne-a declarat un alt lider PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.