Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce întrecere le oferă Ponta liderilor PSD ca să amâne Congresul

red psd

Conducerea PSD a făcut și face tot posibilul să amâne un congres extraordinar al partidului care să pună în discuție pierderea alegerilor prezidențiale și deci tragerea la răspundere a celor responsabili. Evident că în urma unei asemenea intre este foarte posibil ca atât Victor Ponta cât și Liviu Dragnea să rămână fără funcțiile de conducere.

Cum totuși ceva trebuie să se întâmple, premierul și oamenii lui au pregătit un concurs second-hand pentru a mai slăbi presiunea pe funcția lui și a apropiaților lui: FUNCȚIA de șef al Consiliului Național al PSD. Ea este vacantă de la părăsirea ei de către însuși Adrian Năstase.

Este evident că sunt destui care se întreabă de ce atâta grabă acum cu o funcție care oricum nu prea contează și a stat vacantă atâta vreme.

Vom avea în BPN proiectul de program al Consiliului Naţional, inclusiv procedura de alegere a preşedintelui, propunerile privind modificarea Statututui, toate celelalte lucruri care ne ajută să pregătim Consiliul Naţional al PSD în care se vor lua decizii spun eu fundamentale legate de strategia noastră politică pentru viitor, de modul în care facem schimbările în cadrul Statutului, de modul nostru de organizare şi de modul în care ne pregătim pentru anul electoral 2016”, a spus preşedintele PSD, Victor Ponta, la ultimul BPN al formaţiunii.

Șefia acestui Consiliului Național e deja disputată, potrivit unor surse social-democrate, de Rovana Plumb, Gheorghe Nichita, Valeriu Zgonea, Constantin Niţă şi Marian Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.