Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce lovitură! Liftiera concediată de Violeta Alexandru s-a întors la serviciu: ministrul nu o poate da afară

Facebook
alexandru violeta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunța, cu surle și trâmbițe, că a dat afară o liftieră de la Ministerul Muncii și anunța că va merge pe scări sau își va chema liftul singură. Între timp, liliftiera s-a întors la muncă și asta pentru că ea este angajată a firmei care asigură mentenanța ascensorului, nu a Ministerului.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Liftul este unul vechi, iar în contractul de mentenanţă se menţionează că este autorizat doar pentru a fi operat de un liftier pregătit, acesta nefiind angajat al ministerului, ci al firmei în cauză.

"Urc şi cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton. Bun simţ, normalitate, revizie pentru folosirea fără liftieră." , a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

”Haideți că am elucidat și Epopeea Liftiera de la Ministerul Muncii. Liftul este unul foarte vechi, iar în contractul de mentenanță (semnat cu aceeași firmă care operează lifturile din Palatul Parlamentului, în urmă cu mulți ani) se menționează că este autorizat doar pentru a fi operat de un liftier pregătit în acest sens, liftierul nefiind angajat al ministerului, ci al firmei în cauză. Operarea liftului fără liftier presupune retehnologizarea acestuia și reautorizarea în acest sens, doar că Ministerul Muncii își are sediul în clădirea Ministerului de Interne, astfel că nu poate face investiții într-un bun care nu îi aparține. MAI a obținut fonduri pentru reabilitarea întregii clădiri, în care își mai are sediul și Ministerul Sănătății, astfel că nu poate rata proiectul pe motiv că ar fi reparat un singur lift, iar, astfel, cheltuielile s-ar dubla, pe același bun din clădire. În concluzie, liftiera rămâne la Ministerul Muncii! Stimabila Violeta Alexandru a ajuns să consume inutil energie în războaie cu o liftieră, care a mai și câștigat. Între timp, alocațiile copiilor nu sunt dublate, pensia minimă este înghețată, salariul minim pentru studii superioare, la fel, înghețat, iar altele sunt sub semnul întrebării”, a scris la rândul lui pe Facebook Cristian Vasilcoiu, consilierul parlamentar al Olguței Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.