Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce mai vinde ANAF: O vilă a lui Dan Voiculescu și o benzinărie a lui Marian Iancu

antena3.ro
anaf

ANAF a recuperat în ultimele săptămâni aproximativ 7,9 milioane de lei în dosarele Voiculescu şi Marian Iancu, suma fiind obţinută din vânzarea unor bunuri intrate în proprietatea statului în urmă unor sentinţe judecătoreşti.

În dosarul lui Voiculescu, Fiscul a vândut la licitaţie o vila din stradă Aviator Zorileanu (Bucureşti) cu preţul de 4,55 milioane lei, puțin peste prețul de pornire, precum şi acţiuni de 3,17 milioane lei la societatea Sanagra (dublu față de prețul de pornire), din judeţul Mureş, a cărei obiect de activitate este creşterea bovinelor de lapte. Vila şi acţiunile Sanagra au fost preluate de stat de la fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu. Totuși, sumele recuperate reprezintă doar 3% din prejudiciul stabilit în dosarul privatizării ICA.

Cel mai bine a vândut ANAF o staţie de carburanţi din Timiş, preţul plătit, 203.000 de lei, fiind de şase ori mai mare decât cel de pornire. Statul mai are de recuperat sume mari de la Marian Iancu, în dosarul Rafo. Recent, ANAF a vândut pentru recuperarea din prejudiciile stabilite în acest dosar câteva zeci de apartamente din Cartierul Francez.

Vezi și: Riscul MAJOR la care se supune Victor Ponta dacă pleacă din PSD

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.