Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nemulțumire neașteptată are Putin, după interviul cu Tucker Carlson: 'Nu mi-a oferit satisfacția completă pe care o așteptam'

Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
Vladimir Putin Tucker Carlson

Vladimir Putin a exprimat miercuri o anumită dezamăgire referitoare la interviul său recent cu Tucker Carlson, criticând abordarea mai puțin provocatoare a jurnalistului american conservator. Într-o apariție la televiziunea de stat, Putin a menționat că anticipa un stil mai direct și provocator din partea lui Carlson, care este cunoscut pentru vederile sale favorabile autocraților, scrie politico.eu.

Putin a remarcat: "Credeam că Carlson va adopta o abordare agresivă și va adresa întrebări incisive. Nu numai că eram pregătit pentru aceasta, dar chiar îmi doream să se întâmple, pentru a avea oportunitatea de a contraataca ferm... Însă el a optat pentru o strategie diferită".

Deși Kremlinul ar fi putut căuta un interlocutor mai provocator pentru Putin, alegerea lui Carlson, fost prezentator la Fox News și recunoscut pentru simpatiile sale pro-Rusia, sugerează o preferință pentru un dialog mai puțin confruntațional.

"A încercat să mă întrerupă de câteva ori"

Putin, cunoscut pentru abilitatea sa de a provoca personalități occidentale, a relatat cu un zâmbet cum Carlson a fost mai reținut decât se aștepta: "A încercat să mă întrerupă de câteva ori, dar, spre surprinderea mea pentru un jurnalist occidental, a fost răbdător și a ascultat expunerile mele extinse, în special pe teme istorice, fără a-mi oferi prilejul să reacționez așa cum plănuiam. Așadar, sincer, interviul nu mi-a oferit satisfacția completă pe care o așteptam."

În timpul discuției de peste două ore cu Carlson, Putin a avut un monolog de peste 20 de minute despre istoria Rusiei și a făcut aluzii ironice la tentativele nereușite ale lui Carlson de a se alătura CIA.

În plus, Putin a profitat de ocazie pentru a face comentarii despre Joe Biden în conversația cu Pavel Zarubin, exprimându-și preferința pentru realegerea actualului președinte american în locul unei posibile reveniri a lui Donald Trump la putere după alegerile din noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.