Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce obiective va avea Adrian Mutu la Dinamo: 'Sper să aduc sponsori'

adrian mutu

Adrian Mutu a fost prezentat oficialm, vineri, ca director general al lui Dinamo, ocazie cu care a susținut o conferință de presă.

Adrian Mutu este noul director general lui Dinamo. "Este o onoare pentru mine. Sper să pot face treabă. În sfârșit pot colabora cu nea Ando. Nu mă așteptam să fiu conducător, dar am zis că e o șansă să fac asta, până să iau licența de antrenor. Aici am crescut și am regăsit mulți prieteni. Abia aștept să reintru în pâine și sper să ajut clubul Dinamo să ajungă la un nivel mai mare. Voi sta doar la lojă. Nu voi sta pe bancă pentru că nu mi se permite", a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

"O să am diverse atribuții. Sunt director general și o să am multe de făcut. Trebuie să am grijă de echipa mare. Prin relațiile pe care le am sper să pot aduce sponsori. Negoiță face o treabă bună, dar are nevoie de ajutor. De ce nu, poate să aducem și un investitor serios. Îmi dau seama că s-au făcut multe aici. O să mă ocup și de echipa a doua și de academia de juniori. Vreau să mă duc să fac schimb de experiență cu alte cluburi din lume, cluburi care au academii puternice. Vrem să îmbunătățim jucătorii care vin la echipa mare. O să avem antrenori care vin din străinătate și care să evalueze antrenorii de la juniori. O să mă ocup și de transferuri. Nea Ando o să îmi spună de ce are are nevoie și voi încerca să îi aduc", a mai spus Adrian Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.