Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce politician vrea eliminarea cartelelor prepay din România

cartele_baricada_0

Președintele Comisiei de Apărare, senatorul PNL Marius Obreja, a declarat că ar opta pentru eliminarea de pe piață a cartelelor prepay, dacă se dovedește că acestea reprezintă un risc la nivel european.

„Dacă analiza de risc a acestui instrument, cartela prepay, care este o marfă, arată că nu poate fi evitat acest risc, eu aş opta pentru scoaterea totală de pe piaţă a acestui produs şi înfiinţarea unui abonament de către operatorii de telefonie, ca toate celelalte abonamente, în care fiecare posesor vine şi prezintă nişte documente pentru a face abonamentul pe care îl poate plăti prepaied sau postpaied”, a declarat Marius Obreja pentru Mediafax.

Senatorul a susținut că legea trecută de Parlament și contestată la CCR, privind cumpărarea de cartele prepay pe baza unui act de identitate este „frecție la picior de lemn”.

„În fapt, dacă ne-am referi la obligativitatea ca aceste cartele să fie vândute numai pe baza unui act de identitate, aş considera acest lucru o birocratizare a vânzării unui bun. După cumpărarea a zece cartele, de exemplu, cu un buletin de identitate, cetăţeanul respectiv poate să le vândă imediat unor terţi care nu mai trebuie să prezinte un act de identitate. Legea este o frecţie la picior de lemn”, a completat Marius Obreja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.