Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce pretenţii mai are UNPR în Capitală după arestarea lui Onţanu (surse)

UNPR

PSD şi UNPR au un protocol semnat pentru alegerile locale din Bucureşti. Protocolul prevedea că PSD-UNPR vor avea candidaţi comuni la Primăria Generală, dar şi la sectoare. Progresiştilor le-ar fi revenit Sectorul 2, dar după arestarea primarului Neculai Onţanu calculele sunt date peste cap.

Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR, a declarat sâmbătă seara că este puţin probabil ca Onţanu, aflat în prezent la "Beciul domnesc", să dorească să mai candideze. Astfel, potrivit unor surse politice, UNPR şi-a stabilit alte ţinte care vor fi negociate cu PSD.

Surse politice au declarat pentru stiripesurse.ro că UNPR renunţă la pretenţiile de a avea un candidat la unul dintre sectoare, mai ales după ce PSD l-a ales deja pe viceprimarul Toader Mugur Mihai pentru o candidatură în locul lui Onţanu. Liderii UNPR vor negocia cu PSD pentru mai multe funcţii din "eşaloanele" inferioare ale administraţiei publice din Bucureşti.

Steriu a precizat că marţi se va face o evaluare a situaţiei şi se va şti exact poziţia în discuţiile cu PSD, dar a ţinut să transmită şi un mesaj de forţă: "Avem peste 20.000 de adeziuni pe Sectorul 2, o organizaţie solidă."

Vezi şi: SURSE - Cine are prima șansă să candideze în Sectorul 2 din partea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.