Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce probleme avea bărbatul care a mai împuşcat două femei la Roma

g4media.ro
giorgia meloni prietene

O prietenă a şefei guvernului italian Giorgia Meloni a fost ucisă duminică la Roma de un bărbat care a mai împuşcat două femei şi a rănit alte patru persoane, au anunţat prim-ministrul şi carabinierii, transmite AFP, anunță Agerpres.

Ucigaşul, în vârstă de 57 de ani, a deschis focul duminică dimineaţă asupra participanţilor la o reuniune a unor administratori de imobile într-un cartier din nordul capitalei, după ce a furat arma, un pistol Glock, dintr-un poligon de tragere.

Claudio Campi avea relaţii conflictuale cu administratorii pe care i-a acuzat că vor să-l alunge din locuinţa sa, potrivit unui text publicat la începutul lui noiembrie pe blogul său.

Trei femei au decedat în urma rănilor, printre care Nicoletta Golisano, 50 de ani, mamă a unui băiat de 10 ani, prezentă la şedinţă în calitatea ei de contabilă.

Giorgia Meloni a dezvăluit duminică seară că erau prietene. "Nicoletta a fost o mamă protectoare, o prietenă sinceră şi discretă, o femeie puternică şi fragilă în acelaşi timp", a scris şefa guvernului de la Roma pe pagina sa de Facebook, publicând o fotografie cu ea şi cu victima în timpul unei petreceri.

Ucigaşul "a fost arestat şi sper ca justiţia să-şi urmeze cursul repede". Dar "cuvântul +justiţie+ nu va fi niciodată de ajuns în acest caz. Pentru că nu este corect să mori aşa", a adăugat Giorgia Meloni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.