Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce puteți face în minivacanța de 1 Mai și Paște: Oragnizatorii de evenimente se întrec în oferte în 2024

stiripesurse.ro
masina vacanta permis auto

Hotelierii își așteaptă turiștii pe Litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște, cu distracție, voie bună și mult soare. Anul acesta vacanța de 1 Mai continuă cu zilele libere dedicate Sărbătorilor Pascale.

Distracție, voie bună, prieteni și mult soare! Sunt câteva dintre ingredientele perfecte ale mini-vacanței de 1 Mai și Paște din acest an! Zeci de mii de turiști care sunt așteptați pe litoralul românesc în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival, conform News.ro.

În acest an, minivacanța de 1 Mai se continuă cu zilele libere ale vacanței dedicate Sărbătorilor Pascale.

„Hotelurile și restaurantele din stațiunea Mamaia își vor deschide porțile pentru turiști. Se anunță vreme excelentă, perfectă pentru vacanța de primăvară! Ieșim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susținute de artiști îndrăgiți ai muzicii românești. Vă așteptăm pe toți la mare! Indiferent că alegeți stațiunea Mamaia sau orașul Constanța, polul distracției este aici!”, a declarat George Măndilă, președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Alături de plimbările pe plajă, deschiderea restaurantelor, hotelurilor și pub-urilor din stațiunea Mamaia și din orașul Constanța, zilele de vacanță la malul mării vor fi acompaniate de efecte de lumini, scenotehnică de excepție și acorduri muzicale pentru toate gusturile.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.30, atât în stațiunea Mamaia cât și în orașul Constanța.

În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar și în restul lunii, destinația Mamaia Constanța își așteaptă turiștii și la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Aici, turiștii vor putea gusta preparate delicioase. Acesta se va organiza la capătul stațiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland.

Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfășura în stațiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. „Sunwaves” este un festival de muzică electronică foarte apreciat și reunește artiști de renume din țară și din străinătate. Locația exactă a desfășurării evenimentului va fi anunțată în prealabil, de organizatori.

Concerte cu Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Proconsul şi Holograf, în Mamaia şi în Constanţa, în minivacanţa de 1 Mai

Mai mulţi artişti, între care Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Proconsul şi Holograf, vor susţine concerte în Mamaia şi în Constanţa, în minivacanţa de 1 Mai

Reprezentanţii OMD Mamaia Constanţa au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că turiştii şi constănţeni sunt invitaţi, timp de şase zile, la petreceri cu muzică, la începutul lunii mai.

Concertele programate în minivacanţa de 1 Mai vor avea loc atât în Mamaia, cât şi în Constanţa.

Astfel, în Piaţeta Cazino din Mamaia, în 1 mai vor concerta Lora şi Mihai Mărgineanu, în 2 mai - Misha şi Lidia Buble, iar în 3 mai - Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu.

Apoi, concertele se vor muta în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

În 4 mai vor urca pe scenă Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace, în 5 mai - Keo, Loren şi Proconsul, iar în 6 mai - Edward Sanda şi Holograf.

Toate concertele vor începe la ora 19.30.

Reprezentanţii OMD Mamaia Constanţa au menţionat că, în afara acestor spectacole, în acea perioadă vor mai avea loc Festival du Bonheur, între 30 aprilie şi 6 mai, şi festivalul Sunwaves de muzică electronică, între 1-7 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.